O meni - tečaj šivanja Škofja Loka

O meni

Zašij.si, Šiviljski tečaji in izdelki, Katja Pečar s.p.

 

Tečaji potekajo v Škofji Loki:

Mestni trg 38 (3. nadstropje)

4220 Škofja Loka

Kontakt

📩 info@zasij.si  

📞 030 781 421

📌 Mestni trg 38, 4220 Škofja Loka

 

O meni

Moje ime je Katja, a me boste lažje našli pod Zašij.si.

 

Izvajam šiviljske tečaje v Škofji Loki, kjer se poleg osnov šivanja naučimo tudi reciklaže in ponovne uporabe materialov. 

 

Rada ustvarjam iz odsluženih oblačil, ter tako blagu namenim novo življenje. Največkrat so to vrečke in torbe iz jeansa, katere tudi prodajam. Če me srečate na stojnici pa boste poleg vrečk našli tudi prikupne plišaste živali, rutke za hišne ljubljenčke in še kaj.

 

Kaj drugi pravijo o meni?
V prijetnem in sproščenem vzdušju sem se veliko naučila. Zelo sem uživala. Katja je prijazna in potrpežljiva učiteljica. Fajn je, da vsak lahko dela na svojem projektu!
Izjemna izkušnja in nadvse zadovoljna z opravljenim tečajem. Katja je prijazna, topla oseba polna znanj. Z veseljem se vračam na delavnice in šiviljski co-working. Priporočam!
Udeležila sem se začetnega tečaja šivanja- z nič predzanja! V času štirih srečanj sem sama izdelala krilo, toaletno torbico, vrečko iz blaga z ravnim dnom, elastiko za lase (scrunchie) in začela z izdelavo predpasnika. To se mi zdi ogromno! Na tečaj sem prinesla svoj šivalni stroj, ki mi ga je potem Katja razložila in me naučila dela z njim. Navdušena sem nad znanjem, ki sem ga dobila, sproščeno atmosfero, super prostori in družbo. Sigurno bom izkoristila možnost coworkinga, ker sem se tja res šla spočit! Velika prednost je tudi to, da so skupine majhne in, da se je zato lažje sproti dogovoriti za termin naslednjega obiska. Priporočam vsem, ki vas srbijo prsti :).
Odličen šiviljski tečaj! Zelo profesionalna in prijazna učiteljica, posveti se posamezniku. :) Predvsem pa mi je bilo všeč, da je tečaj zelo osebno prilagojen, saj so skupinice majhne in si tam dejansko zašiješ po svoji meri in željah. Pridem še na šiviljski coworking, ker je super imet nekoga, ki vse zna, da bdi nad tabo pri nadaljnjih šiviljskih podvigih
Odličen tečaj in prijetno okolje, kjer se naučiš šivati. Katja vodi, usmerja in svetuje skozi celoten tečaj na sproščen način. Super je tudi šiviljski coworking, kjer lahko svoje znanje še utrjuješ. Toplo priporočam!